Sırp başbakana 'Temel İçgüdü' şakası

Sırbistan'da yayınlanan "Görevimiz Tehlike" adlı gizli kamera şakası programında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir kamera şakasına imza atıldı. Sunucu kılığına giren bir manken, Sırbistan Başbakanı İvica Dacic'e soğuk terler döktürdü.İşte o görüntü;Şak

Sırp başbakana 'Temel İçgüdü' şakası

Sırbistan'da yayınlanan "Görevimiz Tehlike" adlı gizli kamera şakası programında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir kamera şakasına imza atıldı. Sunucu kılığına giren bir manken, Sırbistan Başbakanı İvica Dacic'e soğuk terler döktürdü.

İşte o görüntü;

s.20130131091255.jpg


Şaka ekibi, Hırvat televizyon kanalı Pink TV adına başbakanlık ofisini arayarak Dacic'ten röportaj randevusu aldı. Sunucu rolündeki manken, Dacic'in stüdyoya gelmesinden önce iç çamaşırını çıkardı. Başbakanı stüdyo girişinde karşılayan ve her iki yanağından da öpen sunucu, röportajın ortalarına doğru, Sharon Stone'un ünlü filmi "Temel İçgüdü"deki sorgu sahnesine olduğu gibi bacaklarını açtı. Ülkesinin Balkan politikalarına ilişkin sorulara cevap vermeye hazırlanan başbakanın sunucunun beklenmedik hamlesi karşısında geçirdiği şaşkınlık ve ardından gülümsemesi kameralara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler