Şike sürecinde yeni perde!

Şike pisliğini ortaya çıkaranlara operasyon başlatıldı.   Trabzonspor'un kupasının çalındığı ve şike yapıldığı Yargıtay'ın yanı sıra Avrupa'daki ilgili mahkemelerce de tespit edilerek Fenerbahçe'ye Avrupa'dan men cezası verilen 3 Temmuz sürecinde Türkiye'

Şike sürecinde yeni perde!
Şike pisliğini ortaya çıkaranlara operasyon başlatıldı.
 
Trabzonspor'un kupasının çalındığı ve şike yapıldığı Yargıtay'ın yanı sıra Avrupa'daki ilgili mahkemelerce de tespit edilerek Fenerbahçe'ye Avrupa'dan men cezası verilen 3 Temmuz sürecinde Türkiye'de yeni bir tiyatro oyunu başladı.
 
Haklıların haksız, haksızların güçlü olduğu Türkiye'de, bugün şike operasyonunu gerçekleştirip, soruşturmayı yürütenlere 28 ilde operasyon başlatıldı.
 
İstanbul Organize Suçlar'ın sabaha karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda şimdilik 38 isim gözaltına alındı. Ayrıca 64 şüpheliden 58'eine yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan isimler arasında gazeteciler ve emniyet mensuplarının da olduğu öğrenildi.
 
Gözaltına alınan ilk kişi gazeteci Ekrem Açıkel olurken, aralarında eski emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu da bulunuyor. Şüphelilerin,  FETÖ/PDY'ye (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) üyesi olmak ile soruşturma gizliliğini ihlal etme ile suçlandıkları bildirildi.
 
Gözaltı kararı alınanlar arasında, eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mutlu Ekizoğlu, eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Akkuş, eski Emniyet Amiri İbrahim Emre, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Davulcu, avukat Orhan Erdemli ve avukat Cemalettin Mutlu'nun da bulunduğu öğrenildi.
 
Operasyonlar sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem