Siirt'ten kara haber!

Bu sabah saatlerinde Şırnak'tan gelen şehit haberinin ardından Siirt'ten de kara haber geldi. Siirt'in Pervari ilçesin terör örgütüne yapılan operasyonda bir asker şehit oldu.   AĞIR YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU   Genelkurmay Başkanlığının internet sitesind

Siirt'ten kara haber!
Bu sabah saatlerinde Şırnak'tan gelen şehit haberinin ardından Siirt'ten de kara haber geldi. Siirt'in Pervari ilçesin terör örgütüne yapılan operasyonda bir asker şehit oldu.
 
AĞIR YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU
 
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Doğan Üs Bölgesi güneyindeki operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Helikopter ile hastaneye sevk edilen asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde şehit oldu.
 
GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
 
Çıkan çatışmada iki teröristin silahlarıyla ölü ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem