Şehit sayısı arttı

Mardin'de İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan saldırıda şehit sayısı arttı. Mardin'in Midyat İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin dün İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan polis memuru, bugün tedavi gördüğü hasta

Şehit sayısı arttı

Mardin'de İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan saldırıda şehit sayısı arttı.

Mardin'in Midyat İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin dün İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan polis memuru, bugün tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Saldırıda şehit olan polis sayısı da 3'e yükseldi.
 
Midyat'da dün PKK'lılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü minibüsle düzenlediği saldırıda kadın polisler Nezife Özsoy ve Şerife Özden Kalmış şehit olurken, Fahrettin Ekici, 61 yaşındaki Bekir Sayan eşi Hayriye Sayan hayatlarını kaybetti, aralarında sivillerin de bulunduğu 51 kişi de yaralandı.
 
Yaralılar arasında durumu ağır olan ve hastanede tedavi altına alınan bir polis memuru, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem