Şehit arkadaşının cenazesini getirmişti

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin, Mardin Midyat'ta 8 Ağustos 2015 tarihinde şehit olan 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan ile arkadaş olduğu ve o dönem arkadaşının cenazesini Alanya'ya taşıyan uçakta

Şehit arkadaşının cenazesini getirmişti
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin, Mardin Midyat'ta 8 Ağustos 2015 tarihinde şehit olan 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan ile arkadaş olduğu ve o dönem arkadaşının cenazesini Alanya'ya taşıyan uçakta gönüllü olarak bulunduğu belirtildi.

Yaklaşık 7 ay arayla şehit olan Coşkun Nazilli ile Abdullah Ümit Sercan'ın, Konya'nın Hadim İlçesi'ne bağlı Dedemli Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu, hem aileleri hem de kendilerinin uzun süredir görüştüğü kaydedildi. 

Yurtdışında özel görevdeyken dilekçeyle Nusaybin'e gönüllü gittiği belirtilen şehit polis Coşkun Nazilli'nin cenazesi, bu akşam Alanya'ya getirilecek ve yarın toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem