Şehit annesinin göz yaşları

Ankara'da düzenlenen bombalı saldıra da şehit olan Hava Er Ali Öztaş'ın cenazesi baba ocağına getirildiği sırada annesi Miyeser Öztaş tabutun yanına çıkıp "Oğlum seni biz böyle mi gönderdik, seni param parça ettiler, kuzum yavrum" diye ağıt yakması herkes

Şehit annesinin göz yaşları

Ankara'da düzenlenen bombalı saldıra da şehit olan Hava Er Ali Öztaş'ın cenazesi baba ocağına getirildiği sırada annesi Miyeser Öztaş tabutun yanına çıkıp "Oğlum seni biz böyle mi gönderdik, seni param parça ettiler, kuzum yavrum" diye ağıt yakması herkesi ağlattı.

Askeri personelin çıkışı sırasında bombalı bir aracın Ankara'da patlatılması sonucu şehit olan Hava Ulaştırma Er Ali Öztaş, Ankara'da yapılan törenin ardından havayoluyla memleketi Adana'ya gönderildi. Şehidin naaşı havalimanından Belediyevleri Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Burada şehidi yakınları ve mahalleri karşıladı. Şehidin kardeşleri gözyaşları içinde tabuta dokunarak ağladı. Şehidin erkek kardeşinin Türk Bayrağına sarılı tabuta dokunarak ağıtlar yakması cenaze aracının hemen yanında önlem alan polis memurlarını da ağlattı. Bir süre sonra anne Miyeser Öztaş cenaze aracına çıkarak oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna dokunup onu öperek, "Oğlum biz seni böyle mi göndermiştik. Seni sapasağlam göndermiştik. Sen paramparça olarak geldin. Oğlum yavrum, kuzum" diye ağıt yakması herkesi ağlattı.

Dua okunmasının ardından şehidin naaşı cenaze namazı kılınmak üzere Sabancı Merkez Camisi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem