Şehit ailelerinden Trabzonlu doktora teşekkür

Muayene ettiği kadının şehit annesi olduğunu öğrenince çalışanlarına "Şehit annesidir bir öf bile demeyiniz" notu yazan Trabzonlu Dr. Ayşenur Hoş'a, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner'den teşekkür geldi. Tokat'ta bir hastanede görev

Şehit ailelerinden Trabzonlu doktora teşekkür

Muayene ettiği kadının şehit annesi olduğunu öğrenince çalışanlarına "Şehit annesidir bir öf bile demeyiniz" notu yazan Trabzonlu Dr. Ayşenur Hoş'a, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner'den teşekkür geldi.

Tokat'ta bir hastanede görevli Dr. Ayşenur Hoş'un, muayene ettiği şehit annesi için hastane çalışanlarına bıraktığı, "Şehit annesidir bir öf bile demeyiniz" notu sosyal medyada büyük yankı buldu. Tedavi ettiği kadının şehit yakını olduğunu öğrenen Dr. Ayşenur Hoş'un, çalışanlara "Şehit annesidir, öf bile demeyiniz" şeklinde düştüğü not, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner'i de duygulandırdı. Güner, "Hocamızın bir şehit annesine göstermiş olduğu bu hassasiyete, kendim de bir şehit yakını olarak çok duygulandım" dedi.

"ŞEHİT ÇOCUĞU OLMAMA RAĞMEN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM"

"Doktorumuza buradan saygılarımı gönderiyorum. Şehit çocuğu olmama rağmen ellerinden öpüyorum" diyen Güner, "Allah razı olsun ülkemizde böyle duyarlı insanlar var. Böyle duyarlı insanlar olduğu müddetçe ülkemizin birlik ve beraberliği asla bozulmayacaktır" şeklinde konuştu.

Günün "birlik ve beraberlik günü" olduğunu söyleyen Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, bugünün devlet ile milletin el ele verme günü olduğunu kaydetti.

O DOKTOR DA ŞEHİT BABASININ ELLERİNİ ÖPTÜ

Dr. Hoş ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, şehit babası Demirel'in elini öptü. Bir süre başhekimlikte şehit aileleri başkanı ile görüşen Dr. Hoş, beklemediği bir şekilde kartopu gibi büyüyen paylaşımlardan mutlu olduğunu dile getirerek, "Faks çekenler var, mesaj atanlar var, telefonla arayanlar var, hastanenin santrali kitlenmiş. Hepsinden Allah razı olsun. Bugün Şehit Aileleri Dernek Başkanımızla güzel bir buluşmamız oldu. O en değerli işi yapıyor. Onlar (şehitler) diridir, onların emanetlerine sahip çıkan en güzel insanlardan birisi. Kendisi ile daha sık görüşeceğiz. Bu anlamda telefonla arayan Vali bey, Rektörümüz, Dekanımıza, Anabilim Dalı Başkanıma, hocalarımıza, meslektaşlarıma, herkese bu inceliğinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Dr. Ayşenur Hoş, 2008 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Ömer Çınar'ın annesinin şehit haberlerinden etkilenerek şekerinin yükselmesi nedeni ile hastaneye gelmesi üzerine moral bozukluğunu fark ederek psikiyatri konsültasyon takibi yapılmasını isteyip, dosyasına "Şehit annesidir, öf bile demeyiniz" şeklinde not düşmüştü.

Şehit aileleri o doktora teşekkür etti

Şehit aileleri o doktora teşekkür etti

Şehit aileleri o doktora teşekkür etti

Şehit aileleri o doktora teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler