Şehidimiz son yolculuğunda

Van'ın Başkale ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Hasan Hüseyin Oğuz, Bartın'da toprağa verildi. Şehit cenazesinde bölücü terör örgütüne öfke yağdı.Terör örgütü tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Hasan Hüseyin

Şehidimiz son yolculuğunda

Van'ın Başkale ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Hasan Hüseyin Oğuz, Bartın'da toprağa verildi. Şehit cenazesinde bölücü terör örgütüne öfke yağdı.

Terör örgütü tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Hasan Hüseyin Oğuz, Bartın'ın Ulus ilçesinde askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit cenazesine AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın Valisi İsa Küçük, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit er Hasan Hüseyin Oğuz'un cenazesi Ulus Devlet Hastanesi morgundan alındı. Kalabalık bir katılımın olduğu cenaze yürüyüşünde, terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı. Cenaze yürüyüşüne katılan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar attı. Ulu Cami önüne kadar yapılan yürüyüşte gözyaşları sel oldu.

Ulu Cami önünde kılınan cenaze namazı sırasında şehit Er'in babası Mehmet Oğuz, cenaze namazı sonrasında oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Acılı baba daha sonra oğlunun fotoğrafının bulunduğu çerçeveye sarılarak ağladı. Yine şehit Er'in küçük yaşta yanan ağabeyi Hayrettin Oğuz da uzun süre ağıt yakarak gözyaşlarına boğuldu ve şehit kardeşinin fotoğrafını öptü.

Hasan Hüseyin Oğuz, Ağa köydeki aile kabristanına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem