Sancaktepe’ye Bayraktar imzası

Hacıosmanoğlu ve Abiş Hopikoğlu temel attı

Sancaktepe’ye Bayraktar imzası

Haber61/Haber Servisi

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın müteahhitlik firması  sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yine eşsiz bir esere imza atacaklar. 

Bayraktar İnşaat, İstanbul Sancaktepe’de ‘Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temelini attı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı, Trabzonspor eski Başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor MP Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu da katıldı.
Bayraktar İnşaat sahibi Abdullah Bayraktar, “Böyle bir projeyi de hayata geçirmekten mutluluk duyacağız. Bugüne kadar ailemiz sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadı. Sancaktepe’de bizler için önemli olduğu kadar gurur verici bir projedir” dedi.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler