Sahte 100 Lira İle Alışverişe 2 Gözaltı

Samsun'da bir markette sahte 100 lira ile alışveriş yapmak isteyen genç ile kendisini parayı veren arkadaşı gözaltına alındı. Olay, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen M.Ç.(26) sigara ve

Sahte 100 Lira İle Alışverişe 2 Gözaltı

Samsun'da bir markette sahte 100 lira ile alışveriş yapmak isteyen genç ile kendisini parayı veren arkadaşı gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen M.Ç.(26) sigara ve patates alıp kasiyere 100 lira sahte parayı verdi. Kasiyerin paranın sahte olduğunu fark etmesi üzerine o sırada markette alışveriş yapan sivil polis olaya müdahale ederek M.Ç.'yi yakalayıp Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. İfadesi alınan M.Ç. sahte parayı arkadaşı D.P.'den (19) aldığını söyledi. D.P. de gözaltına alındı. Polisteki sorgulanması tamamlanan 2 arkadaş Samsun Adliyesi'ne sevk edildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem