Sağanak Yağışlar Geliyor

Türkiye'nin kuzeyine Balkanlar üzerinden serin hava ve yağış geliyor. İstanbul'da bu gece gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.Kuraklığın etkili olduğu ve barajların doluluk oranının hızla düştüğü Türkiye'nin kuzeyinde, iki gün sağanak yağmur görülec

Sağanak Yağışlar Geliyor

Türkiye'nin kuzeyine Balkanlar üzerinden serin hava ve yağış geliyor. İstanbul'da bu gece gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Kuraklığın etkili olduğu ve barajların doluluk oranının hızla düştüğü Türkiye'nin kuzeyinde, iki gün sağanak yağmur görülecek.

Bu akşam Marmara Bölgesi, Batı Karadeniz, Ankara, Eskişehir çevrelerinde yağmur etkili olmaya başlayacak. Bu gece Marmara Bölgesi'nde, yarın ise Karadeniz'de özellikle Bolu-Kastamonu-Sinop arasında şiddetli yağış bekleniyor.

Bu nedenle vatandaşlar, yer yer oluşabilecek su baskınlarına karşı uyarılıyor. Yağış, Cuma günü de Doğu Karadeniz'de etkili olacak.Yağışlı bölgelerde sıcaklık, mevsim normallerinin altına inecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem