Sadri Şener'in avukatı gözaltında mı?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY "Şikede kumpas" soruşturması kapsamında 28 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda özellikle Sadri Şener’in avukatı Cemal Mutlu’da gözaltına alındı şeklinde manşetler kullanılarak Trabzonspor’a algı

Sadri Şener'in avukatı gözaltında mı?
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY "Şikede kumpas" soruşturması kapsamında 28 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda özellikle Sadri Şener’in avukatı Cemal Mutlu’da gözaltına alındı şeklinde manşetler kullanılarak Trabzonspor’a algı operasyonu yapıldı.

Soruşturma çerçevesinde "terör örgütü kurmak", "terör örgütüne üye olmak", "yasa dışı dinleme" gibi iddialara yönelik 6'sı tutuklu 64 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılırken Operasyonda 28 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında bulunan avukat Cemal Mutlu’nun basında özellikle Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener’in avukatı da gözaltına alında manşetleriyle adeta Trabzonspor operasyonun içindeymiş gibi gösterilmeye çalışıldı.

Medya’da Avukat Cemal Mutlu Trabzonspor’un eski başkanı Sadri Şener’in avukatı olarak gösterilerken, Mutlu’nun şikeci Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun da avukatı olduğu konusu bilerek gizlendi.

Trabzonspor’un şike davasındaki avukatlarından Nusret Yılmaz twitter hesabından  bir paylaşım yaparak algı operasyonunun gözler önüne serdi.

Avukat cemal Mutlu Sadri Şener’in avukatı olduğu gibi şike davasında da Şekip Mosturoğlu’nun avukatlığını üstlenmiş.

İşte Trabzonspor’u şike davasında başarıyla savunan ve herkese hukuk dersi veren Nusret Yılmaz’ın konu ile ilgili paylaşımı;

Gözaltı listesinde olduğu iddia edilen isimler şöyle;

• KPSS soruşturmasında da adı geçen Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan

• Fethullah Gülen’in avukatı Orhan Erdemli

• Ergenekon, Balyoz, Casusluk, Odatv ve Şike gibi operasyonları yöneten emniyet müdürleri Nazmi Ardıç, Tufan Ergüder, Mutlu Ekizoğlu ve Yurt Atayün gibi emniyet müdürlerinin avukatlığını yapan avukat Cemalettin Mutlu (Şike Davası’nda Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’in de avukatıydı)

• Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karakuş (Aynı zamanda TFF eski Tahkim Kurulu üyesi)

• Mutlu Ekizoğlu (Şike operayonunu gerçekleştiren eski Organize Suçlar Şubesi Müdürü)

• Ekizoğlu’nun o dönem yardımcılığını yapan şube müdür yardımcısı Ahmet Davulcu

• Eski Organize Suçlar Şubesi Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri İbrahim Emre (Ergenekon soruşturmasında Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Hiulmi Özkök’ün İzmir’de Zekeriya Öz ile birlikte tanık olarak ifadesini alan isim)idir!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem