Sadece Adalet!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul'da Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Deniz Ateş Bitnel'in Trabzonspor'a 4 kırmızı kart çıkardığı karşılaşmada Trabzonspor Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.   ARENA'DA GERGİNLİK VE İKİNCİ KIRMIZI K

Sadece Adalet!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul'da Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Deniz Ateş Bitnel'in Trabzonspor'a 4 kırmızı kart çıkardığı karşılaşmada Trabzonspor Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.
 
ARENA'DA GERGİNLİK VE İKİNCİ KIRMIZI KART

Karşılaşmanın 69. dakikasında oyuna ikinci yarıda giren Wesley Sneijder, ceza sahası dışından mükemmel bir şut çıkardı ancak Onur aynı güzellikte topu kornere çeldi. Kazanılan korneri kullanmak için Sabri topun başına geçerken, ceza sahasında iki takım oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı. Aykut Demir ile Lukas Podolski arasında başlayan olay sonrasında hakem Aykut'a ve Podolski'ye birer sarı kart gösterdi. Aykut Demir daha önce de sarı kart gördüğü için kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Trabzonspor da sahada 9 kişi kaldı. Sarı kart gören Podolski de gelecek hafta oynanacak Gaziantepspor maçında cezalı duruma düştü.

79. dakikada Wesley Sneijder'in Salih Dursun'a arkadan yaptığı hareketi hakem faul olarak değerlendirdi ve Sneijder bu pozisyonda bir sarı kart gördü. Hollandalı oyuncu da ceza sınırında olduğundan gelecek hafta oynanacak Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

Karşılaşmanın 84. dakikasında Galatasaray Umut Bulut ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan Bilal Kısa'nın ceza sahasına açtığı ortaya Umut Bulut hareketlendi. Ancak Umut'un müsait pozisyonda yaptığı kafa vuruşu auta gitti ve Galatasaray çok önemli bir fırsattan yararlanamadı.

SAHA KARIŞTI, TRABZONSPOR 7 KİŞİ KALDI!

Bu pozisyonun kısa bir süre sonrasında 86. dakikada Umut Bulut ceza sahasında Cavanda'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Cavanda bu pozisyonda önce topa sert bir şekilde vurdu, ardından da hakemi hafif bir şekilde itti. Bu pozisyon sonrası hakem Cavanda'ya kırmızı kart gösterdi. Bir anda saha karışırken, Salih Uçan da hakemin elinde kırmızı kartı alıp hakeme gösterdi. Bunun üzerine hakem Salih'i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Yaşanan gerginliğin ardından kazanılan penaltı için Galatasaray'da topun başına Selçuk İnan geçti. Selçuk penaltıyı gole çevirdi ve 89. dakikada Galatasaray skoru 2-1 yapmayı başardı.

7 kişi kalan Trabzonspor karşısında Galatasaray son dakikalarda top çevirmeye başladı. Ancak Trabzonsporlu oyuncular bir süre sonra, rakip alana gitmemeye başladı. Karşılaşmanın sonuna 1 dakika eklendi ancak hakem Deniz Ateş Bitnel, uzatmanın süresini beklemeden son düdüğü çaldı. Galatasaray, 90 dakika sonunda olaylı maçta Trabzonspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem