Roketli saldırı: Biri binbaşı 2 şehit

Nusaybin İlçesi'nde 14 Mart tarihinde uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, polis ve jandarma özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyonlar sürüyor. Bugün Dicle Mahallesi Menekşe Sokak'ta hareket halinde bulunan askeri time, teröris

Roketli saldırı: Biri binbaşı 2 şehit
Nusaybin İlçesi'nde 14 Mart tarihinde uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, polis ve jandarma özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyonlar sürüyor. Bugün Dicle Mahallesi Menekşe Sokak'ta hareket halinde bulunan askeri time, teröristler roketatarlı saldırı düzenledi.
 
Saldırıda yaralanan 3 uzman çavuş Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan 1 uzman çavuş doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu.
 
BİR BİNBAŞI ŞEHİT OLDU
 
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu ağır yaralanan binbaşı, kaldırıldığı hastahanede şehit düştü.
 
ŞEHİDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
 
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan jandarma astsubay üstçavuş Selçuk Karabakla'nın, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.
Şehadet haberinin verilmesinin ardından 34 yaşındaki şehit Karabakla'nın babaevine Türk bayrağı asıldı, ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.
 
Evli ve 2 çocuk sahibi Karabakla'nın bir süre önce görev yaptığı Bingöl'den geçici görevle Nusaybin'e gittiği öğrenildi.
 
Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurguladı.
 
Derinkuyu halkı olarak üzüntü içerisinde olduklarını aktaran Balcı, "Şehidimize yürekler dayanmaz. PKK'nın bitirilmesi lazım. Ayrımcılık yapmamamız lazım. Birlik içinde PKK'yı başımızdan atmamız lazım. Türkiye olarak Derinkuyu olarak acı içerisindeyiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem