Rize'de PKK propagandası yapan 2 kişi yakalandı

PKK propagandası yapan iki kişiden biri tutuklanırken sosyal medya üzerinden propaganda yapan bir kişi ise Başsavcılığa sevkedildi.  Edinilen bilgiye göre Rize’nin Çayeli ilçesinde bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptığı tespit edilen Y.B isimli bir

Rize'de PKK propagandası yapan 2 kişi yakalandı

PKK propagandası yapan iki kişiden biri tutuklanırken sosyal medya üzerinden propaganda yapan bir kişi ise Başsavcılığa sevkedildi. 

Edinilen bilgiye göre Rize’nin Çayeli ilçesinde bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptığı tespit edilen Y.B isimli bir kişi çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne konuldu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde B.D. isimli kız öğrenci ise sosyal medya üzerinden PKK propagandası yaptığı gerekçesi ile alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’na teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem