| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 21 Temmuz 2016 09:22

Rize'de 3 yargı mensubu hakkında karar verildi

Rize'de 3 yargı mensubu tutuklandı.

Rize'de hakim karşısına çıkarılan 4 yargı mensubundan 3'ü tutuklandı.

FETÖ darbe girişimi sonrası Rize’de gözaltına alınarak hakim karşısına çıkartılan 4 yargı mensubundan 3’ü tutuklanırken 1’i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlarda Rize’nin Pazar İlçe Adliyesi’nde görevli Savcı B.A, hakim olan eşi A.A, Hakim E.A ve kendisi gibi hakim olan eşi A.T.A Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınarak Rize Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartılmıştı.

Hakim karşısına çıkartılan yargı mensuplarından hakim A.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken savcı eşi B.A. ve Hakim E.A., kendisi gibi hakim olan eşi A.T.A. ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!