Rıza Çalımbay’a seslendi: “Hayret ediyorum”

Trabzonspor’un eski menajeri Rıza Çalımbay’a seslendi.

Rıza Çalımbay’a seslendi: “Hayret ediyorum”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un eski İdari Menajeri ve Haber61 Köşe yazarı Caner Çuvalcıoğlu Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a seslenerek, “büyük hedeflerin takımı olan Trabzonspor 5 maç üst üste berabere kalmışsa bu büyük bir problemdir. Bunu anlayamamış olmana hayret ediyorum” dedi.


Çuvalcıoğlu, “Sevgili RIZA Hoca, her futbol takımı gibi Trabzonspor’ da berabere kalabilir. Ancak mazisi şampiyonluklar ve kupalarla dolu, büyük hedeflerin takımı olan TRABZONSPOR (FB, GS,BJK gibi) 5 maç üst üste berabere kalmışsa bu büyük bir problemdir. Bunu anlayamamış olmana hayret ediyorum. Lütfen bu konuyu kapat ve önümüzdeki çok önemli müsabakalara takımı hazırlamaya odaklan. Zira bir Milli Maç boşluğunda Cuma (4 gün) gününe kadar izin verildiğine 23 yıllık profesyonel yaşantımda ilk defa şahit oluyorum. Yine de bir bildiğin vardır diyorum ama rica ediyorum tüm enerjini takımı hazırlamaya harca, Lütfen...” dedi.

Rıza Çalımbay’a seslendi: “Hayret ediyorum”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem