Rifat Hisarcıklıoğlu Trabzon'da!

Rifas Hisarcıklıoğlu Trabzon'da TTSO ve TTB Başkanları ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezi ve incelemelerine katılmak üzere Rize’de bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’ya dönmeden önce Trabzon’da TTSO ve TTB Başka

Rifat Hisarcıklıoğlu Trabzon'da!

Rifas Hisarcıklıoğlu Trabzon'da TTSO ve TTB Başkanları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezi ve incelemelerine katılmak üzere Rize’de bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’ya dönmeden önce Trabzon’da TTSO ve TTB Başkanları ile bir araya geldi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile bir araya gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, sohbette Trabzon’un özellikle sahil kesimindeki yapılaşmadaki artıştan söz ettiler.

Bu arada Trabzon İnovasyon Merkezi ile ilgili yapılan ihale hakkında da Başkan Hisarcıklıoğlu’na bilgi verildi. Merkezin süratle bitirilmesi için ne gerekenlerin gecikmeden yapılması için de karara varıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem