Ramazan Övüç emin adımlarla ilerliyor

Torku Konyaspor maçının ardından Sivasspor sınavında da performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ramazan Övüç, bedava geldiği Trabzonspor'da vazgeçilmez olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bordo-mavili takıma 2014'te Erciyesspor'a bonservisi ile gö

Ramazan Övüç emin adımlarla ilerliyor

Torku Konyaspor maçının ardından Sivasspor sınavında da performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ramazan Övüç, bedava geldiği Trabzonspor'da vazgeçilmez olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bordo-mavili takıma 2014'te Erciyesspor'a bonservisi ile gönderilen Barış Memiş'e karşılık 20 yaşındayken bonus olarak gelen Ramazan, iki yıl boyunca tesislerde konakladı. Konyaspor maçında, idmanda sakatladığı Okay'ın yerine forma giydi, harika oynadı.

Sivasspor karşılaşmasında yine Okay'ın yerine oyuna dahil 22 yaşındaki orta saha, takımla birlikte sadece antrenmanlara çıktığı dönemde, tüm futbolcuların kendisine sahip çıkıp değer verdiğini söyledi. Ramazan, en büyük hayalinin takımın vazgeçilmez parçalarından birisi olmak olduğunu da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem