Halk TV'nin eski Genel Müdürü gazeteci Şaban Sevinç ile eski Halk Tv çalışanı Oya Lale Özan'ın yaptıkları canlı yayın sosyal medyada yeniden gündeme oturdu. İkili koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan ayında oruç tutulmaması gerektiğini öne sürdü.
ŞABAN SEVİNÇ: "TERAVİH NAMAZI OLMADAN ORUÇ OLMAZ"
Özellikle Şaban Sevinç'in Ramazan ayında teravih namazı kılınmadan oruç tutulamayacağını iddia ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.
Videonun sosyal medyada dolaşıma girmesinin ardından birçok vatandaş Sevinç yorumunu eleştiri yağmuruna tuttu.
BEKAROĞLU: HER ŞEYİ BİLMEYİN ARKADAŞ
Tartışmaya CHP İstanbul Milletvekili "Her şeyi bilmeyin Arkadaş... bi susun yahu!" yorumuyla dahil oldu.
Tüm Yorumlar (8)
karadeniz
5 yıl öncemuhalif gazeteci kafası bu olunca akp daima iktidarda kalır bu nasıl cehalet ve rezalet
Samimiyet
5 yıl önceYa allah aşkına adam isminin manasını bilmeden oruç ayın faziletini bilmeden boş boş zaman israfını harcıyor konuşurken bi dikkatli dinleyin sahur kelimesi bile zor çıkıyor arkadaşın dedigini katılıyorum bu kafayla daha çok nutuk atarlar
DEVRİM
5 yıl önceŞU REZİLİĞE BAKARMISIN DİNLE UZAKTAN YAKIN DAN ALAKASI YOK GUSUL BİLMEZLER DİNİ YAŞAMAZLAR YAŞAYANLARA KARISIRLAR SİZ OLDUĞUNUZ SÜRECE BU İKTİDAR DEĞİŞMEZ BUNLAR DOĞMAMIŞ
zong67
5 yıl önceadam bir baskasının beyanını okuyor, asıl bu medyanın yaptıgı nasıl bir iştir.
Fatih
5 yıl önceCehalet böyle bişey işte ama sorsan entellektüel ler
Nurettin
5 yıl önceAcaba oşahış ömüründe hic oruc tutmuşmu
eren
5 yıl önceyemin ediyorum bunların kafasına girmek için ne içmek gerekiyor acaba merak ediyorum. Yok böyle bişey . teravih namazı orucun bütünü degildir. Sonradan müslümanların hayatına girmiştir. Peygamber efendimizin kıldıgı bir namazdır. Ama neremiz dogruki din anlayışımız dogru işlesin adamlar bunu peygamberimizin kıldırmamış olması vacip olmadığı anlamına gelmez diyor. istediklerini istedikleri gibi söylüyorlar Allahdan korkmuyorlar.
okuyan
5 yıl öncebubu cihapenin cahilleri yüzünden sittin sene iktidar olamadıkları gibi yannışları iktidar yapmaya devam eder.