| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 24 Aralık 2014 10:21 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:47

Porno oyuncusunun başını bir Türk yaktı!

32 yaşındaki Magnotta, 33 yaşındaki sevgilisi Jun Lin'i öldürdükten sonra cesedin parçalarını başbakanlığa, siyasi parti merkezlerine ve okullara postalamıştı. Cinayetin ardından Kanada'dan kaçan porno oyuncusu, önce Fransa'ya ardından Almanya'ya gitmiş,

32 yaşındaki Magnotta, 33 yaşındaki sevgilisi Jun Lin'i öldürdükten sonra cesedin parçalarını başbakanlığa, siyasi parti merkezlerine ve okullara postalamıştı.
 
Cinayetin ardından Kanada'dan kaçan porno oyuncusu, önce Fransa'ya ardından Almanya'ya gitmiş, ve Berlin'de bir internet kafede, Türk bir çalışanın kendisini tanıması üzerine yakalanmıştı.
Avukatları Magnotta'nın şizofren olduğunu ve cinayetten sorumlu tutulamayacağını savunmuştu.
Ancak Montreal'deki mahkeme, avukatların bu savunmasını reddederek, Mayıs 2012'de işlenen cinayetin planlı ve kasıtlı olduğuna hükmetti.
 
Magnotta'nın jüri kararını tepki vermeden dinlediği belirtildi. Polis ayrıca, internete yüklenen ve bir adamın buz kıracağı ile öldürüldüğünü gösteren videonun, Jun Lin'in öldürülme anına ait olabileceğini belirtti.
 
Lin'in başsız cesedi, biseksüel porno aktörünün yaşadığı apartman bloklarına yakın bir yerde bulunmuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!