| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 11 Mayıs 2026 11:40

Pompalı tüfekli saldırı! Sokakta bir kadın daha

Malatya kent merkezinde yolda yürüyen bir kadın, pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan polis merkezine giderek teslim oldu.

Malatya’da silahlı saldırıya uğrayan kadın ağır yaralandı.

Malatya’da silahlı saldırıya uğrayan bir kadın ağır yaralandı. Olay, saat 08.00 sıralarında kent merkezi Akpınar Meydanı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, bölgede yolda yürüyen bir kadına pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden kadın ağır yaralanırken, zanlı olayda kullandığı suç aleti ile birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

Hastanede tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

T
TÜrkoglu Türk
1 ay önce

Tek Care Bu Canileri Hizli Mahkeme Kurulmali vede burda tek cikacak Adalet IDAM dir Sehit Meydaninda Kurulan Dar Agacinda Hemen Asilmalidir.