Polisten şarap parası istedi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde otobüs durağında yatan şahıs, kendisine yardım etmeye çalışan polisten şarap almak için para istedi.Edinilen bilgiye göre, Bağlık Mahallesi'ndeki durakta bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ve p

Polisten şarap parası istedi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde otobüs durağında yatan şahıs, kendisine yardım etmeye çalışan polisten şarap almak için para istedi.

Edinilen bilgiye göre, Bağlık Mahallesi'ndeki durakta bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın alkolün etkisiyle sızdığını belirledi. Bir süre sonra kendine gelen şahıs, kendisini evine götürmek için ikna etmeye çalışan polisten şarap almak için para istedi. Alkollü şahıs, polisin uzun süren ikna çabası sonucu ekip otosuna bindirilerek evine götürüldü.

Polisten şarap parası istedi

Polisten şarap parası istedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler