Polisi 15 tonluk kulübeler koruyacak

PKK terör örgütüne karşı operasyonların sürdüğü Mardin’de yapılan saldırılara karşı polis noktalarına zırhlı kulübeler yerleştirilmeye başlandı.   Operasyonların sürdüğü kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarılırken Nusaybin’de ilçenin giriş ve çıkı

Polisi 15 tonluk kulübeler koruyacak
PKK terör örgütüne karşı operasyonların sürdüğü Mardin’de yapılan saldırılara karşı polis noktalarına zırhlı kulübeler yerleştirilmeye başlandı.
 
Operasyonların sürdüğü kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarılırken Nusaybin’de ilçenin giriş ve çıkışlarına yerleştirilen 15 tonluk zırhlı nöbet kulübeleri özellikleri ile de dikkat çekiyor.
İlk olarak Suriye sınırına yakın bölgede bulunan Kızıltepe ilçesinde 15 adet kulübe konulacak. Diğer ilçelere ise toplamda 25 adet yerleştirilecek kulübelerde telefon, yangın tüpü, havalandırma sistemi, silah dolabı ısıtıcı ve klima sistemi bulunuyor. 
 
Diğer önlemler noktasında ise lojmanlar ve polis noktalarının yakınlarına beton bariyerler konuldu.
 
zirhli-kulube.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler