Polis Göz Açtırmıyor

Çete iddiasına ilişkin bazı illerde gerçekleştirilen operasyon kapsamında İstanbul'da 4 kişi gözaltına alındı.İzmir'de yapılan bir suç duyurusu üzerine, ''suç işlemek amacıyla örgüt oluşturmak ve örgüte üye olmak'' suçlamaları kapsamında başlatılan soruşt

Polis Göz Açtırmıyor

Çete iddiasına ilişkin bazı illerde gerçekleştirilen operasyon kapsamında İstanbul'da 4 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de yapılan bir suç duyurusu üzerine, ''suç işlemek amacıyla örgüt oluşturmak ve örgüte üye olmak'' suçlamaları kapsamında başlatılan soruşturma, ''görevsizlik'' kararı ile Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Soruşturma kapsamında çeşitli illerde düzenlenen geniş kapsamlı operasyonların İstanbul ayağında 4 kişi gözaltına alınarak Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

Bu kişilerin sorgu ve işlemlerinin sürdüğü, konuya ilişkin gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında Antalya'da, aralarında Yaşar Öz'ün de bulunduğu bazı kişiler gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler