| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 05 Aralık 2009 09:24

'PKK'yı susturun'

AK Parti'li milletvekillerinin, kendi aralarında açılım politikalarını eleştirmesi üzerine parti yönetimi harekete geçti. AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Çukurambar'daki bir kafede, grup başkanvekilleri ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in katıldı

AK Parti'li milletvekillerinin, kendi aralarında açılım politikalarını eleştirmesi üzerine parti yönetimi harekete geçti.

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Çukurambar'daki bir kafede, grup başkanvekilleri ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in katıldığı özel bir toplantı organize etti. Katılımcı 60 milletvekili, "Habur görüntülerinin" etkisinin hala sürdüğünü belirterek, "Üstelik gelen PKK'lıların yaptığı açıklamalar tabanı rahatsız ediyor, susturulmalılar. Doğu ile batı birbirini anlamıyor" yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!