PKK'ya Yardıma Gözaltı

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde silahı ile birlikte güvenlik kuvvetlerine teslim olan teröristin ifadesi doğrultusunda terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde güvenlik güçlerin

PKK'ya Yardıma Gözaltı

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde silahı ile birlikte güvenlik kuvvetlerine teslim olan teröristin ifadesi doğrultusunda terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde güvenlik güçlerine teslim olan Suriye uyruklu Şernaz kod adlı Ömer Korhamdu adlı teröristin verdiği ifadeler doğrultusunda, terör örgütüne yardım edenlere yönelik çalışma başlatıldı.

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan 9 kişiden yapılan sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkemede 7'si tutuklanmıştı. Teröristin ifadesi doğrultusunda yapılan çalışmalarda dün terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık ettikleri iddiası ile 9 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslarla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem