| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 14 Mart 2015 19:28 Güncellenme tarihi: 17 Mart 2026 13:17

PKK’nın kritik ismi İstanbul’da teslim oldu

KCK yapılanmasında görev aldığı belirtilen Doğan M., İstanbul’da polise teslim oldu. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KCK Yürütme Konseyi üyesi Cemil Bayık’ın koruması ve KCK Başkanlık Birliği sorumlusu olduğu belirtilen Doğan M., İstanbul’da polise teslim oldu. Hakkında çok sayıda arama kararı bulunduğu öğrenildi.

Sınırdan Türkiye’ye geldi

Edinilen bilgilere göre Doğan M., Avrupa’ya kaçmak isterken Bulgaristan’da sahte kimlik nedeniyle gözaltına alındı. Daha sonra Edirne’de Bulgar polisi tarafından sınıra bırakıldı.

İstanbul’da teslim oldu

Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra İstanbul’a gelen Doğan M., Bayrampaşa’da polise giderek teslim oldu. Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin işlemleri başlatıldı.

Tutuklandı

Hakkında çok sayıda arama kararı bulunduğu belirtilen Doğan M., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili sürecin devam ettiği kaydedildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!