Piliç etlerinin arasına sigara gizlediler

Kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik çalışma yapan polis ekipleri, bir kamyonda piliç etleri arasına gizlenmiş 117 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık s

Piliç etlerinin arasına sigara gizlediler

Kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik çalışma yapan polis ekipleri, bir kamyonda piliç etleri arasına gizlenmiş 117 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik çalışma yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir kamyonda yapılan aramada piliç etleri arasına gizlenmiş vaziyette çeşitli markalarda toplam 117 bin 600 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği, yakalanan sigaralar ile ilgili 1 şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, "Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler