Petek Dinçöz Fındık Topladı

Ordu'nun Ünye ilçesinde fındık toplayan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Karadeniz kadınının dinç ve kuvvetli olmasının sebebini fındığa bağladı.Ünye'de düzenlenen 15. Kültür Sanat ve Turizm Festivali'ne katılmak üzere ilçeye gelen Petek Dinçöz, Ordu'nun Ünye i

Petek Dinçöz Fındık Topladı

Ordu'nun Ünye ilçesinde fındık toplayan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Karadeniz kadınının dinç ve kuvvetli olmasının sebebini fındığa bağladı.

Ünye'de düzenlenen 15. Kültür Sanat ve Turizm Festivali'ne katılmak üzere ilçeye gelen Petek Dinçöz, Ordu'nun Ünye ilçesinde fındık toplama sezonun daha açılmamasına rağmen fındık topladı. Fındık toplama sezonunu erken açtığını dile getiren Petek Dinçöz, fındığın her şeye iyi geldiğini söyledi. Dinçöz, "Karadeniz kadının neden dinç ve sağlıklı olduğu ortada, devamlı fındıktan enerji alıyor. Fındık enerji deposu. Reklamlarda da belirtiliyor. Hani, 'aganigi naganigi'. İşte o yüzden de Karadeniz insanı çapkın oluyor" dedi.

Fındık bahçesinde bulunan erik ağaçlarından erik de toplayan Dinçöz, "Basın mensupları yüzenden erik hırsızı oldum. Bahçe sahipleri gelmeden çabuk kaçalım buradan" diye espri yaptı. Ünye'de şehir gezisi yapan ünlü şarkıcıya, çarşıda el yapımı bir cezve hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem