Patlamayı oyun sandı!

Başkenti kana bulayan terör saldırısının 4 yaşındaki mağduru Nisanur, taburcu edildikten sonra çok sevdiği oyuncaklarına kavuştu. Patlamayı "oyun" sanan Nisanur, hayata kaldığı yerden devam ediyor. Hastaneden evine döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen

Patlamayı oyun sandı!

Başkenti kana bulayan terör saldırısının 4 yaşındaki mağduru Nisanur, taburcu edildikten sonra çok sevdiği oyuncaklarına kavuştu. Patlamayı "oyun" sanan Nisanur, hayata kaldığı yerden devam ediyor.

Hastaneden evine döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Nisanur, "Evimi çok seviyorum" dedi.  Arkadaşlarının da kendisini sık sık ziyarete geldiğini belirten Nisanur, onlarla oyun oynadıklarını söyledi. 

Nisanur'un 29 yaşındaki annesi Yıldız Alımcı, terör saldırısının gerçekleştirildiği sırada eve gitmek üzere Keçirören durağında beklediklerini anlattı.

Anne Alımcı, "Yedi aylık hamile olan kız kardeşim, 10 yaşındaki oğlum ve 4 yaşındaki kızımla durakta bekliyorduk. Yaklaşık 5 dakika sonra patlama oldu. Ben kızımı yaralılar arasında görünce, kucağıma aldım. Bir telefon kulübesine girdim. Esnaf kepenkleri kapattı ve beni o anda sakinleştirdiler. Sonra kızımı kucağıma aldığım gibi ambulansa götürdüm. Oradan Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı" dedi.

Nisanur'un hastanede 2 gün kaldığını ve kafasında 8 dikiş bulunduğunu vurgulayan Alımcı, "Oğlum, her şeyin farkında, olanları biliyor ancak kızım 'Cama top geldi, patladı' diye biliyor. Bu şekilde olayı unutturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem