Oy kullanacak Suriyeli sayısı belli oldu
Başbakan Binali Yıldırım, "Vatandaşlık hakkı kazanan 30 bin Suriyeli 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak" dedi.
Yayınlanma:
24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde, vatandaşlık hakkı kazanan 30 bin Suriyelinin oy kullanıp kullanamayacağı sorusu yanıt buldu.
"30 BİN SURİYELİ OY KULLANACAK"
İzmir'de medya mensupları ile buluşan Başbakan Binali Yıldırım, "Vatandaşlık hakkı kazanan 30 bin Suriyeli 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak. Suriyeliler bizim misafirimiz memleketlerine gidecekler" ifadesini kullandı.
MÜNBİÇ AÇIKLAMASI
Başbakan Yıldırım, "Münbiç konusunda 90 günlük bir yol haritası yaptık. Münbiç'te bizim askerlerimiz ve Amerikalılar devriye görevi yapıyor. YPG - PYD unsurlarının oradan tamamen çıkarılması ve oranın, asli unsurlarına teslimi olacak" şeklinde konuştu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Resmi İlanlar
Gündem