Otomobilin çarptığı genç öldü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde karşısından karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı öğrenci hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki okulundan çıkan 10'uncu sınıf öğrencisi Ferhat Karayal (17), kaldığı y

Otomobilin çarptığı genç öldü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde karşısından karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı öğrenci hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki okulundan çıkan 10'uncu sınıf öğrencisi Ferhat Karayal (17), kaldığı yurda gitmek için Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binası önünde yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada sürücü ismi ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Kazanın hemen ardından ambulansla Tatvan'daki özel bir hastaneye kaldırılan Ferhat Karayal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı haber alarak hastaneye gelen Karayal'ın yakınları ise hastanede sinir krizleri geçirdi.

Karayel'in Hizan nüfusuna kayıtlı olduğu ve kazanın gerçekleştiği Esentepe Mahallesi'ndeki Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdu'nda kaldığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlattılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler