Ortak Akıl için Trabzon'da toplanacaklar

Tarım politika ve uygulamalarının bakanlık çalışanları ile tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla 7 ayrı bölgede düzenlenen bölgesel ortak akıl toplantılarının 4'üncüsü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında 2

Ortak Akıl için Trabzon'da toplanacaklar
Tarım politika ve uygulamalarının bakanlık çalışanları ile tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla 7 ayrı bölgede düzenlenen bölgesel ortak akıl toplantılarının 4'üncüsü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında 26-27 Şubat'ta Trabzon'da yapılacak.
 
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk 3'ü Şanlıurfa, Bursa ve Adana'da gerçekleştirilen bölgesel ortak akıl toplantılarının 4'üncüsü 26-27 Şubat'ta Trabzon'da gerçekleştirilecek.
 
Söz konusu toplantıların Trabzon'daki Karadeniz Bölgesi ayağına Trabzon, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin olmak üzere 16 ilden katılım olacak. 
 
Bakan Çelik'in başkanlık edeceği toplantıların ilki 26 Şubat Cuma günü bakanlık merkez birimleri ve ilgili kuruluşların birim amirlerinin katılımıyla "Bakanlık Koordinasyon Toplantısı" şeklinde yapılacak. Aynı gün öğleden sonra bakanlık merkez birimleri ve ilgili kuruluşlar, bölge müdürleri ve bağlı kurum ve kuruluşların müdürleriyle "Bölgesel Genişletilmiş Bakanlık Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirilecek. 
 
"Karadeniz Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı" da 27 Şubat Cumartesi günü bölge milletvekilleri, mülki idare amirleri, bakanlık merkez birimleri, ilgili kuruluşlar, bölge il müdürleri, kurum ve kuruluş müdürleri, üniversiteler, sektör temsilcileri ve üreticilerin katılımıyla yapılacak. Toplantının ardından ilgili sektörün tüm paydaşlarının katılımıyla "Fındık Sektörü Değerlendirme Toplantısı" düzenlenecek.
 
Çelik, 28 Şubat pazar günü ise Rize'de gerçekleştirilecek "Çay Sektörü Değerlendirme Toplantısı"na katılacak. 
 
Bölgesel ortak akıl toplantılarının diğerleri İç Anadolu Bölgesi için 11-12 Mart'ta Konya'da, Ege Bölgesi için 1-2 Nisan'da İzmir'de ve Doğu Anadolu Bölgesi için 15-16 Nisan'da Erzurum'da olacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler