Orman yangınları sürüyor

yurdun çeşitli yerlerinde çıkan yangınlara bir yenisi daha eklendi.

Orman yangınları sürüyor
Muğla'daki yangının ardından Antalya'da da orman yangını çıktı.

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar Mahallesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında 1 hektar alan zarar gördü.

Antalya’nın Manavgat ilçesi güne yine orman yangını haberiyle başladı. Dün, Bucak Şeyhler ve Oymapınar Mahalleleri arasındaki ormanlık alanda çıkan ve şiddetli rüzgar yüzünden güçlükle kontrol altına alınabilen orman yangınının ardından bugün saat 06.00 sıralarında Oymapınar Mahallesinden yangın haberi geldi.

Oymapınar Mahallesi Alçakkemer mevkiinde enerji nakil hattından çıktığı tahmin edilen yangına 2 yangın helikopteri, 1 yangın uçağı, 1 keşif helikopteri, 10 arazöz, 3 dozer, bir itfaiye su tankeri ve yaklaşık 60 orman işçisi ve köylüler müdahale etti.

Yangın, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında, yaklaşık bir hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem