Ordu'da gençlerin ölü bulunması olayında önemli detay

Haber61 - Haber Servisi - Ordu'nun Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesinde bu sabah saatlerinde yaşları henüz reşit olmayan bir erkek birde kız ceseti bulundu. Vatandaşların gençlerin cansız bedenlerini görünce 155 polis imdat hatını arayarak bilgilendird

Ordu'da gençlerin ölü bulunması olayında önemli detay

Haber61 - Haber Servisi - Ordu'nun Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesinde bu sabah saatlerinde yaşları henüz reşit olmayan bir erkek birde kız ceseti bulundu.

Vatandaşların gençlerin cansız bedenlerini görünce 155 polis imdat hatını arayarak bilgilendirdi. Olay yerine gelen ekipler Nazlı H. (16) ve Serkan G (17) adlı gençlerin başlarından tek el ateş edilmiş şekilde buldu.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu inceleme de iki adet tabanca ve iki adet boş kovan bulundu. Nazlı  H'nin ise, bir gün önce eve gitmediği ve ailesi tarafından polise kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi. İki gencin cansız bedenleri Trabzon Adli Tıp kurumuna sevk edildi. Ön otopsilerinde iki gencin de kafa tasından tek kurşun girişi olduğu bulgusuna ulaşıldı.

Öte yandan ateşlenen silahın başlarına bitişik nizam olduğu kurşunun delerek geçtiği noktanın ettafında yoğun barut izine rast gelindiği öğrenildi. 

Haber61'in edindiği bir diğer bilgiye göre; gençlerin üzerinden bir çift nişan yüzüğü cktığı belirlendi. Olayı araştıran yetkililerin genclerin intihar etme olasılığının yüksek olduğu iddiası üzerinde duruyor.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler