Öldürüp boş bir eve gömdüler!

Edirne'de dün öğleden sonra okula gitmek için evden ayrılan ve geri dönmeyen 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un cesedi harabe haldeki boş bir evin odasına gömülü olarak bulundu. Cinayetle ilgili olarak minik Hasret'in botlarının bulunduğu

Öldürüp boş bir eve gömdüler!

Edirne'de dün öğleden sonra okula gitmek için evden ayrılan ve geri dönmeyen 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un cesedi harabe haldeki boş bir evin odasına gömülü olarak bulundu. Cinayetle ilgili olarak minik Hasret'in botlarının bulunduğu kömürlüğün sahibi ve aile ile daha önceden aralarında tartışma yaşanan bir kadın ile oğlu gözaltına alındı.

Olay, Havsa İlçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşandı. Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Emine ve İlkay Karakoç çiftinin 3 çocuğundan biri olan İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç, dün okula gitmek için evinden çıktı. Bir daha geri dönmeyen küçük kızın kaybolduğunu düşünen aile kızlarını aramaya başladı. Ancak aile tüm aramalarına rağmen kızlarını bulamayınca jandarmaya haber verdi. Köye gelen jandarma ekipleri, eğitimli köpekler ile köyde geniş kapsamlı arama yaptı.

Yapılan aramanın ardından Hasret Karakoç'un botları, komşuları S.Ş.'ye (55) ait kömürlükte bulundu. Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, kullanılmayan harabe halindeki boş evin bir odasında Hasret'in toprağa gömülmüş cesedini buldu. Olayın ardından, cinayetle ilgisi olduğu düşünülen Karakoç ailesinin komşuları S.Ş. ve oğlu 17 yaşındaki S.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı. S.Ş. ile Karakoç ailesi arasında daha önceden tartışma yaşandığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri, olay yerine gelen savcı nezaretinde toprağı kazdıktan Hasret Karakoç'un cesedini çıkarttı. Yapılan incelemede ise Hasret Karakoç'un başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi. Savcının yaptığı incelemenin ardından ceset Havsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Gözaltına alınan anne ve oğlunun jandarmadaki sorgusu devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem