Öğretmenin tecavüzü böyle ortaya çıktı - Kayseri haber

Kayseri Valiliği, öğretmeninin tecavüz ettiği iddiasıyla 18 yaşındaki Cansel B.K.'nın intihar etmesinin ardından telefon kayıtlarının incelendiğini ve bir süredir irtibatlı olan matematik öğretmeni B.Ö.'nün gözaltına alınarak yapılan soruşturma sonrasında

Öğretmenin tecavüzü böyle ortaya çıktı - Kayseri haber

Kayseri Valiliği, öğretmeninin tecavüz ettiği iddiasıyla 18 yaşındaki Cansel B.K.'nın intihar etmesinin ardından telefon kayıtlarının incelendiğini ve bir süredir irtibatlı olan matematik öğretmeni B.Ö.'nün gözaltına alınarak yapılan soruşturma sonrasında tutuklandığını açıkladı.

Kayseri Valiliği tarafından olayla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde:

"Kayseri İli Melikgazi ilçesindeki bir okulumuzda 12. sınıf öğrencisi Cansel B.K.'nın 17/02/2016 tarihi akşamı evinde intihar ettiği bilgisi alınmıştır. Olayla ilgili savcılığa suç duyurunda bulunulmuş ve adli soruşturma ile birlikte maarif müfettişlerince idari soruşturma başlatılmıştır. Cansel B.K.'nın intiharı ile bağlantılı olduğu düşünülen ve telefon kayıtlarının incelenmesi neticesinde bir süredir kendisi ile irtibatlı olduğu tespit edilen öğretmen B.Ö., yürütülen adli soruşturma sonucu 19/02/2016 tarihinde tutuklanmıştır.

Ayrıca yürütülen idari soruşturma doğrultusunda olayda ihmali olduğu düşünülen M.E.A. Lisesi okul müdürü E.E., müdür yardımcıları M.T.İ. ve A.E. ile rehber öğretmenler Z.A. ve K.C. görevden el çektirilerek açığa alınmıştır.

Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir.

Kamuoyuna duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem