Oğlunun kendisine benzemediğinden şüphelendi ve...

Oğlunun kendisine benzemediğinden şüphelenen kişi DNA testi yaptırdı ve sonrasında bakın neler oldu.

Oğlunun kendisine benzemediğinden şüphelendi ve...

İstanbul Kâğıthane'de ortağı 33 yaşındaki C.Ş.'yi öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis istemiyle yargılanan O.A. ilk kez hakim karşısına çıktı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde verdiği ifadede O.A. oğlunun kendisine benzemediğini fark ederek babalık testi yaptırdığını ve çocuğun kendisinden olmadığını öğrendiğini anlattı.

Kâğıthane'de ortağı C.Ş.'yi (33) öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis istemiyle yargılanan O.A. ilk kez hakim karşısına çıktı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde verdiği ifadede O.A., cinayeti nasıl işlediğini anlattı. O.A.'nın savunmasına göre 2014'te bir oğlu dünyaya geldi. Ancak zaman içinde çocuğun kendisine benzemediğini fark eden O.A. babalık testi yaptırdı ve oğlunun kendisinden olmadığını öğrendi. Eşi E.A. C.Ş.'nin kendisine içecek verdiğini ve sonrasını hatırlamadığını iddia etti.

C.Ş., "Ben aşağılık bir insan değilim. Ne bir gönül ilişkisi ne tecavüz yoktur" diyerek testin kendisine de yapılmasını istedi. Yapılan test sonucunda çocuğun babası C.Ş. çıktı. Çıkan kavgada O.A.'nın ayağı kırıldı. Gelişmeler üzerine evini değiştiren ve başka bir matbaacıda iş bulan O.A., mal alımı yaptığı sırada C.Ş. ile karşılaştı. C.Ş.'nin "Sen burada niye geziyorsun lan p....." demesi üzerine O.A. yanındaki silahla C.Ş.'ye 3-4 el ateş ederek öldürdü. Ara kararını açıklayan mahkeme O.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem