ODTÜ yine karıştı!

ODTÜ’de izinsiz gösteri yapmak isteyen ve polise molotof ve havai fişek ile saldıran gruba ekipler su ve biber gazıyla müdahale etti.ODTÜ’de A-1 kapısı önünde toplanan bir grup izin gösteri yapmak istedi. Eylem üzerine harekete geçen çevik kuvvet ekipleri

ODTÜ yine karıştı!

ODTÜ’de izinsiz gösteri yapmak isteyen ve polise molotof ve havai fişek ile saldıran gruba ekipler su ve biber gazıyla müdahale etti.

ODTÜ’de A-1 kapısı önünde toplanan bir grup izin gösteri yapmak istedi. Eylem üzerine harekete geçen çevik kuvvet ekipleri grubun dağılması yönünde anonslar yaptı. Çevik kuvvet ekiplerinin uyarılarına aldırmayan grup daha sonra ekiplere molotof ve havai fişekle saldırdı.

Çevik kuvvet ekipleri kendilerine grubu dağıtmak için tazyikli su ve biber gazı kullandı. Gergin saatlerin yaşandığı ODTÜ’de çevik kuvvet ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, gerginlik devam ediyor. Çevik kuvvet ekipleri tekrar toplanan gruba zaman zaman müdahale ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem