O minibüste korkulan olmadı

İstanbul Mecidiyeköy'de polis tarafından durdurulan şüpheli minibüste yapılan aramada herhangi bir bomba izine rastlanmadı. Minibüs, detaylı inceleme için emniyete götürüldü. Şişli'de çalıntı kaydı olduğu öğrenilen 34 LD 9862 plakalı minibüs polisi alarma

O minibüste korkulan olmadı

İstanbul Mecidiyeköy'de polis tarafından durdurulan şüpheli minibüste yapılan aramada herhangi bir bomba izine rastlanmadı. Minibüs, detaylı inceleme için emniyete götürüldü.

Şişli'de çalıntı kaydı olduğu öğrenilen 34 LD 9862 plakalı minibüs polisi alarma geçirdi. Darülaceze Caddesi'nde görülen minibüsü yakalamak için yoğun çaba sarf eden polis ekipleri, Mecidiyeköy'de şüpheli aracı durdurdu. Minibüste bulunan iki kişi gözaltına alınırken, aracı incelemek üzere bomba imha uzmanları olay yerine sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, caddeyi de trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giyerek incelemelerde bulundu. Aracın içerisine, motoruna ve bagajına bakan uzmanlar, herhangi bir bomba izine rastlamadı. Minibüs, detaylı inceleme için emniyete götürüldü. Minibüsten gözaltına alınan iki kişinin, kaçakçılıktan poliste kaydının bulunduğu öğrenildi.

TRAFİKTE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Mecidiyeköy'de bomba şüphesiyle kapatılan cadde, trafikte de yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Aracın çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler