Nuri Okutan'dan Bakan'a Trabzonspor sorusu!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul'da oynanan Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan olayların yankıları sürüyor. Trabzon eski Valisi MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a yazı

Nuri Okutan'dan Bakan'a  Trabzonspor sorusu!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul'da oynanan Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan olayların yankıları sürüyor.

Trabzon eski Valisi MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a yazılı olarak cevaplandırılmak üzere sorular yöneltti.

Okutan'ın cevaplandırılmasını istediği sorular şu şekilde;

1. Trabzonspor spor toto süper Lig’de hakem kararlarının tartışıldığı maçlarda 18 puan kaybetti tartışmalı hakem kararlarıyla ilgili herhangi bir işlem yapıldı mı?

2. Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında yanlış kararlarla maça damga vuran MHK başkanı, hakem ve sorumlular hakkında nasıl bir yaptırım uygulamayı düşünüyorsunuz?

3. Trabzonspor-Galatasaray arasında oynanan maçta devre arasında hakeme whatsapp üzerinden msj atılarak Galatasaray’ı yaktın hatanı ikinci yarı telafi et iddiaları doğru mudur?

4. Trabzonspor oynadığı maçlarda hakem kararlarıyla sürekli bir haksızlığa uğramıştır yapılan bu hakem hataları TFF içindeki bir yapı tarafından mı organize edilmiştir?

5. Trabzon halkı ve Trabzonspor taraftarı ülkesini seven ve milli değerlerine sahip çıkan insanlardır. Onlar maçların sonuçlarından çok futbolun tüm taraflarının işinin hakkını vermesiyle, maçların bir şölen havasında geçmesiyle ilgilidirler. Ayrıca Trabzonspor onlar için sadece bir kulüp değil, dik duruşun vatanperverliğin, haksızlıklara karşı onurlu çıkışında yerli ve milliliğin bir sembolüdür. Trabzonspor’un cezalandırılma sebepleri bu yapısından mı kaynaklanmaktadır?

6. TFF, MHK’yı şike tepkileri nedeniyle kalkan olarak kullanıyor iddiaları doğru mudur?

7. Türkiye’nin haçlı zihniyeti tarafından kuşatıldığı çok önemli günler yaşadığımız hemen her gün şehit haberlerinin yüreğimizi dağladığı günlerin içindeyiz zaten canımız burnumuzda öfkemiz hat safhada. Çok dikkatli davranıp bu tür müsabakaları birlik beraberliğimizin güçlendirmesine vesile edeceğimiz yerde böylesi sorumsuz davranışlarla öfkemizin üzerine benzin dökülmesi kime hizmet edecektir? Bundan sonra tüm sorumluları uyararak bir başka olumsuzluğun yaşanmasını önleyebilecek misiniz?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler