Edinilen bilgiye göre Nihat Özdemir'in FETÖ'den ötürü tutuklanıp tahliye edilen ancak hakkında yeniden tutuklama kararı çıkan kayınbiraderi eski Korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya teşebbüs ettikleri iddiasıyla Batuhan Özdemir ve Aslı Özdemir gözaltına alındı.
Eski EDOK Muharebe ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı olan ekorgeneral Metin, yargılandığı 15 Temmuz EDOK davasında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
Ancak dosyası yeniden inceleyen istinaf mahkemesi İyidil, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını bozdu ve İyidil'in tahliyesine karar verdi. Yapılan itiraz sonucu İyidil hakkında yeniden tutuklama kararı çıktı. İyidil'in Nihat Özdemir'in oğlu Batuhan Özdemir ve Aslı Özdemir tarafından kaçırılmaya çalışıldığı ve bu nedenle gözaltına alındıkları belirtiliyor. İyidil'in avukatı Abdullah Kaya'nın da gözaltına alınanlar arasında olduğu kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre Özdemir'in FETÖ'den ötürü tutuklanıp tahliye edilen ancak hakkında yeniden tutuklama kararı çıkan kayınbiraderi eski Korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya teşebbüs ettikleri iddiasıyla Batuhan Özdemir ve Aslı Özdemir gözaltına alındı.
Tüm Yorumlar (11)
Mantıklı
6 yıl önceBurnuma çok pis kokular geliyor. Şike döneminde bu zat ve Ali Koç ve ismini hatırlamadığım( Cihan mı ne ) “Keloğlan” yokmuydu? Bunlar Şikeci Aziz’i terketmedilermi? Bu Nihat’da Fetöcu olmasın? Bunların içinde çok var. Malum halı saha maçları falan..
Kastrati
6 yıl önceOrtalik toz duman
Gökhan
6 yıl önceNe pis ilişkileri var FB yöneticilerinin görün bunlar devletçi olduğunu iddia eder devletin kaymağını yerler.
Mantıklı
6 yıl önceBakın ‘oğlu’ diyor, dikkatinizi çekerim. Evlatlar Ebeveyn’lerinden ne görürse onu yaparlar. Büyük muhtemeldir ki, N. Özdemir’in oğlu Babasından birşeyler gördü ki, yaptı.Ben burdan Devletin savcılarına sesleniyorum:Bu olaya el atın.
Orhan
6 yıl önceArkadaslar aklima gelmiyor degil .federasyona dedigini yaptiramayan fenerbahcenin bir kumpasida olabilir.turkiyede her sey olabilir.at izi it izine karismis.
Ersin
6 yıl önceBu ülkede ne beklersinki emin olun 24 saat geçmeden serbest bırakırlar hiç bişey olmamış gibi devam ederler
muzaffer
6 yıl öncehepinizin vakti var.. sıra sıra gelecek merak etmeyin.. sıra ikinci fetö dalgasında.. o kupamızda yerine gelecek elbet..
yorumcu
6 yıl önceKadere bak! Kimler kimlerle beraber! kadere bak!
Vahit
6 yıl önceBu devlet neyi bekliyor,Süleyman soylu bir neşter de şu futbol a vurmasını bekliyoruz,bi lavuk çıkıyor yok bu devlete yaslanıyor milleti tahrik ediyor,bunların amacı spor falan değil fitnelik fesatlık,ülkeye zarar getirmek,bunlar temizlenmedikce spor futbol hikaye
devran
6 yıl öncefenerbahcelinin birinin oldugu yerde pislik hep vardir vedam bosuna oraya getirmediler yaziklar olsun hicmi bir dürüst adam yokta bunlari getiriyorlar
TAHSİN AYDOĞDU
6 yıl önceAli Koçun neden b... basmış ayı gibi kükrediği şimdi daha iyi anlaşılıyor.