| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 05 Eylül 2015 20:13 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 13:47

"Mülteci sorunu dünyanın büyümesini olumsuz etkiliyor"

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, mülteci sorunuyla ilgili olarak, "Buradaki mağduriyetler sadece Türkiye'nin mağduriyeti olarak görülmemeli. Bu insani duruma yakınlığa göstermesini ekliyoruz. Bu meseleler siyasi ve jeopolitik konular olsa da dünyanın bü

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, mülteci sorunuyla ilgili olarak, "Buradaki mağduriyetler sadece Türkiye'nin mağduriyeti olarak görülmemeli. Bu insani duruma yakınlığa göstermesini ekliyoruz. Bu meseleler siyasi ve jeopolitik konular olsa da dünyanın büyümesini olumsuz etkiliyor" dedi.

Yılmaz, G20 Toplantıları sonrasında basın toplantısı düzenledi.

Yılmaz, mülteci sorunu ile ilgili soruya, "Mülteci sorunu, Avrupa'nın meselesi haline geldi. Buradaki mağduriyetler sadece Türkiye'nin mağduriyeti olarak görülmemeli. Bu insani duruma yakınlığa göstermesini ekliyoruz. Bu meseleler siyasi ve jeopolitik konular olsa da dünyanın büyümesini olumsuz etkiliyor" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!