| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 02 Temmuz 2024 11:11 Güncellenme tarihi: 02 Temmuz 2024 11:11

MSB duyurdu! Operasyon bölgelerinde 13 PKK'lı terörist etkisiz!

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit ve Zeytin Dalı operasyonu bölgelerinde 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla teröristleri yerle bir etmeye devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 PKK/YPG'li terörist hâle getirildi.

Kaynak: Efnan Demireren

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!