Motorcular bu kez şehitler için sürdü!

Eskişehirli motor tutkunları, son zamanlarda artan terör olayları ve gelen şehit haberlerine tepki göstermek amacıyla kortej oluşturarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.Çeşitli motor gruplarından oluşan kortej, Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir petrol ist

Motorcular bu kez şehitler için sürdü!

Eskişehirli motor tutkunları, son zamanlarda artan terör olayları ve gelen şehit haberlerine tepki göstermek amacıyla kortej oluşturarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çeşitli motor gruplarından oluşan kortej, Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir petrol istasyonu önünde bir araya geldi. Buradan Türk Bayrakları'yla süsledikleri motorlarıyla konvoy oluşturan yaklaşık 100'e yakın motor tutkunu, Eskişehir sokaklarında kornalar çalarak ilerledi. Daha sonra Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde duran motorlu gruplar, çevrede bulunan vatandaşların da katılımıyla şehitler için saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal Marşı'nı okuyan motorlular, şehir turu atmaya devam etti.

"BURADA UYUYUP RAHAT OLMADIĞIMIZI GÖSTERMEK İSTİYORUZ"

Son zamanlarda üzüntülü günler geçirildiğini ifade eden Demiratlar Motosiklet Kulübü Başkanı Erman İyidirli, "Yasta olduğumuz bu kötü günlerde hepimiz zor yetiştirdiğimiz evlatlarımızı kaybediyoruz. Sonuçta hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız. Gidip orada onlar için bir şey yapamıyoruz ama burada uyuyup rahat olmadığımızı göstermek ve onları unutmadığımızı göstermek amacıyla diğer motosiklet kulübü arkadaşlarımızla bu korteji yapıyoruz, elimizden gelen budur. Şehitlerimiz için Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyoruz. İnşallah bu acı olaylar artık biter" diye konuştu.

Eskişehirli motosiklet kullanıcıları olarak terör olaylarına tepkilerini göstermek için bir araya geldiklerini aktaran Phoenix Motosiklet Kulübü Başkanı Ercan Bilir, şehitler için saygı sürüşü yaptıklarını vurguladı. Bilir, "Son günlerde yaşanan olaylarda kaybettiğimiz aziz şehitlerimiz adına sürüş yapmayı düşünüyoruz. Vatan evladı kolay yetişmiyor. Bu vatan uğruna Çanakkale'den bu yana, Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana birçok vatan evladı toprağa düşmüştür fakat bir amaç uğruna düşmüştür. Böyle haince saldırılarla vatan evlatlarının şehit düşmesini kınıyoruz" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BİRLEŞTİK"

Demiratlar Motosiklet Kulübü üyesi Kadir Çekiç ise, şehitleri anmak için kortej oluşturduklarını belirtti. Çekiç, "Son günlerde yaşanan talihsiz olaylar sebebiyle birlik ve beraberliği göstermek amaçlı Eskişehir motor tutkunları olarak birleştik. Şehitlerimizi anmak ve hatıra olarak bir kortej yapacağız. Bu kortej tabi ki bu acıyı tarif edemez. Ama birlik ve beraberliğimizi göstermek amaçlı yapıyoruz. Şehitlerimizin yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Ülkemde inşallah bundan sonra böyle üzücü olaylar yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler