Molotofla polis yaralayan PKK yandaşı tutuklandı

Gaziantep'te düzenlenen korsan gösteride molotofkokteyli atarak bir polisi yaralayan terör örgütü PKK yandaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Vadi Vatan ve Akdere mahallerinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından korsan gö

Molotofla polis yaralayan PKK yandaşı tutuklandı

Gaziantep'te düzenlenen korsan gösteride molotofkokteyli atarak bir polisi yaralayan terör örgütü PKK yandaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Vadi Vatan ve Akdere mahallerinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından korsan gösteri düzenlendi. Gösteride, uzun namlulu tüfeklerle de güvenlik güçlerine saldırı düzenleneceği istihbaratını alan polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik tedbiri aldı. Eylemde yüzlerini maske ile kapatan bir grup polise molotof kokteyli, el yapımı patlayıcı ile saldırdı. Polisler de terör örgütü yandaşlarını zırhlı araçlardan basınçlı su ve gaz ile müdahale ederek dağıttı. Olaylar esnasında polise molotof kokteyli atmaya çalışan O.B., kendisine engel olarak yakalamaya çalışan Komiser Yardımcısı Y.Y.'yi de yaraladı. Gözaltına alınan O.B.'nin yapılan üst aramasında molotof kokteyli ile yüzünü gizlediği maske ve terör örgütünü simgeleyen bez parçaları bulundu.

Olaylarda M.D. (18) isimli bir kişi de yakalanarak, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan ve terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H içerisinde yer aldığı belirlenen O.B. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler