Mobilya fabrikası kül oldu

Antalya'da bir mobilya fabrikasında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.Kepez ilçesindeki Yeşil Sanayi Sitesi 5072. Sokak'ta bulunan MDKO mobilya fabrikasında saat 20.3

Mobilya fabrikası kül oldu

Antalya'da bir mobilya fabrikasında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.

Kepez ilçesindeki Yeşil Sanayi Sitesi 5072. Sokak'ta bulunan MDKO mobilya fabrikasında saat 20.30 sırasında boyahanede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikadan yükselen dumanları gören fabrikanın güvenlik görevlisi hemen itfaiyeye haber verdi. Yangın, tinerlerin de alev alması ile kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye, zaman zaman küçük patlamaların yaşandığı yangına 4 merdivenli ekibi ile havadan müdahale etti. Diğer ekipler ise fabrika içinden söndürme çalışmaları yaptı. Yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşayan itfaiye erlerinin maske takarak müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı. İtfaiyeye Konyaaltı Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, ASAT tankerleri su taşıdı. Fabrika çalışanları içeride bulunan mutfak tüpü ve yanıcı maddeleri dışarı taşıdı. İtfaiye 3 koldan müdahale ettiği yangını yaklaşık 4 saatte söndürdü. Çevredeki esnaflar da yangını endişeli bakışlarla izledi.

Fabrika sahibi Mehmet Erol, yangının ardından büyük üzüntü yaşadı. İtfaiye soğutma çalışmalarına devam ederken, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı. Fabrikada ise büyük çapta hasar meydana geldi.

Fabrikanın güvenlik görevlisi Kemal Akçıkın, "Fabrikanın özel güvenlik görevlisiyim. Yangın küçük bir ateşle başladı. İtfaiyeyi aradım, 15 dakika içinde parlama oldu. Tinerler nedeniyle patlama meydana geldi. İtfaiye 3 saattir söndürmeye çalışıyor. Yangın boyahaneden başladı. Boya maddeleri, tiner ve suntalar yandı" dedi.

Mobilya fabrikası kül oldu

Mobilya fabrikası kül oldu

Mobilya fabrikası kül oldu

Mobilya fabrikası kül oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem