MİT görevlisi evinde asılı bulundu

İzmit'te MİT görevlisi 30 yaşındaki Tevfik Ataseven, yalnız yaşadığı evinde asılı halde bulundu. Ataseven'in bir süre önce eşinden ayrıldığı ve girdiği bunalım sonucu intihaR etmiş olabileceği belirtildi. İzmit'in Gültepe semti Turgut Mahallesi Miralay Mü

MİT görevlisi evinde asılı bulundu

İzmit'te MİT görevlisi 30 yaşındaki Tevfik Ataseven, yalnız yaşadığı evinde asılı halde bulundu. Ataseven'in bir süre önce eşinden ayrıldığı ve girdiği bunalım sonucu intihaR etmiş olabileceği belirtildi.

 

İzmit'in Gültepe semti Turgut Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nde görevli olduğu belirtilen Tevfik Ataseven'in saat 02.00 sıralarında evde asılı cesedi bulundu. Cesedi kimlerin bulduğu açıklanmazken, Tevfik Ataseven'in Kocaeli'ye bir yıl kadar önce atandığı ve eşinden de ayrıldığı; bu nedenle bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

 

Olaya el koyan Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı sürdürürken, Ataseven'in cesedi Asri Mizarlık Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler