Milyonluk hırsızlığa 2 gözaltı - Samsun haber

Samsun ve ilçelerindeki 11 evden yaklaşık 1 milyon liralık ziynet eşyası ve para çalınması olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı. Samsun'un Bafra ilçesinde 2, 19 Mayıs ilçesinde 2, Çarşamba ilçesinde 1, İlkadım ve Tekke

Milyonluk hırsızlığa 2 gözaltı - Samsun haber

Samsun ve ilçelerindeki 11 evden yaklaşık 1 milyon liralık ziynet eşyası ve para çalınması olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde 2, 19 Mayıs ilçesinde 2, Çarşamba ilçesinde 1, İlkadım ve Tekkeköy ilçesinde de 6 olmak üzere toplam 11 evden 2015 yılı Eylül-Aralık ayları arasında balkondan girilerek yaklaşık 1 milyon liralık ziynet eşyası ve para çalınması olayıyla ilgili soruşturma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, olayın faillerini tespit etti. Yapılan araştırma sonucu hırsızlık olayını 4 kişinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Olayla ilgili M.C. (40) Ordu'nun Fatsa ilçesinde, S.Ç. (23) ise İstanbul Güngören'de yakalanarak Samsun'a getirildi. Hırsızlık olayını R.C. (45) ve M.S.'nin (30) gerçekleştirdikleri, M.C. ve S.Ç.'nin ise gözcülük yaptıkları ileri sürüldü. M.S.'nin 29 Ocak 2016 tarihinde Ordu'da suç ortağı R.C.'yi tabancayla vurarak öldürdüğü ve yakalanıp tutuklanarak Ordu'daki cezaevinde bulunduğu öğrenildi. Cezaevinde bulunan M.S.'nin Samsun'daki hırsızlık olaylarından ifadesinin alınacağı bildirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu'nda sorgulanan M.C. ve S.Ç., Bafra Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler